Registracija – Epilepsija

TwitterFacebookGoogle+Share

Registracija na kurs “Dete sa epilepsijom u školi”

Opšte informaicje

Opšte informacije o  kursu „Dete sa epilepsijom u školi”  možete videti na ovoj stranici.

Sa načinom rada na seminaru možete se uoznati ovde.

Na početnoj stranici HoKO edukacije pojaviće se svi dostupni kursevi.  Ispod naslova “Dete sa epilepsijom u školi”  videćete  ciljeve kursa. Klikom na naslov kursa dolazite na stranicu sa uputstvom za polaznike kursa. Praćenjem dalje navigacije biće Vam  dostupni opšti podaci o kursu, imaćete prilike da vidite strukturu kursa i da pregledate teme svake lekcije, ali nećete moći da vidite  glavne sadržaje kursa niti da odgovarate na ptianja u okviru Testa. Sadržaji kursa biće vam dostupni kada se  upišete na kurs,  a po satnici kursa.

Savet: Da bi ste lako sledeći put stigli do stranice za logovanje, zabeležite adresu ove stranice. Ili dopustite da je Vaš brovzer zapamnti.

Registracija za ustanove

Potrebno je da Ustanove koje prijavljuju svoje radnike na sledeću e-mail adresu:  vemil@mts.rs  dostave

  1. broj radnika,
  2. imena i prezimena i
  3. lične e-mail adrese svakog radnika

Na mejl ustanove stići će predračun sa podacima za uplatu.

Registracija za pojedince

Da bi ste upisali kurs potrebno je da se registrujete. Za to će vam biti potrebno korisničko ime (username) i  šifra (password). Ove podatke dobićete mejlom. Zato je potrebno da nam ostavite ime i prezime i e-mail adresu. Posebno je važno da svoj mejl ukucate pažljivo i precizno. Ova mejl adresa biće glavna linija za komunikaciju sa autorom, administatorom i svim učesnicima kursa. Potrebno je da poštu proveravate redovno, kako bi ste bili na vreme obavešteni o svim aktivnostima kursa.